Bee-Line "Onderdeel van Bee-Line Oproepsysteem.nl en Happy-Or-Not.nl""Onderdeel van Bee-Line Oproepsysteem.nl en Happy-Or-Not.nl"

Oproepsystemen

 • Bee Line Oproepsystemen2

  Uw voordelen, Bee-Line Oproepsystemen

  Bee-Line service oplossingen stellen u vertrouwd in staat een stukje dienstverlening te ondersteunen naar zowel uw medewerkers als uw klanten. Bee-Line is sinds jaar- en dag een vertrouwd adres voor uiteenlopende zaken, van eenmanszaak tot multi nationals. Bee-Line heeft een 24/7 service ondersteuning en geeft garantie op haar producten tot wel vijf jaar. De prijsstelling van Bee-Line is zeer concurrerend te noemen en graag doen wij u een fantastisch aanbod!

  Bee-Line B.V.: Betrouwbaar, voordelig, snel en..... gewoon goed!

  Bekijk ook onze nieuwe Oproepsystemen website op Oproepsystemen.nl

  read more

 • Gast OproepsysteemPr

  Gast/ Klant/ Patiënt Oproepsysteem

  Uitstekend voor Horeca (counter) concepten en wachtruimten. Het systeem waarmee uw medewerker gemakkelijk en discreet uw gast/ klant/ patiënt kunt notificeren. 

  read more

 • Medewerker OproepsysteemPr

  Medewerker Oproepsysteem

  Uw medewerkers kunnen zich vrij bewegen, zonder dat u contact met hen verliest. Het Medewerker Oproepsysteem bestaat uit een pager voor de medewerker en een oproepmodule voor degene die hen dient te notificeren.

  Tevens inzetbaar als Keuken Oproepsysteem en zeer functioneel oproepsysteem om vrachtwagen chauffeurs te notificeren!

  read more

 • Keuken Oproepsysteem2

  Keuken Oproepsysteem

  De keukenbel behoort nu voorgoed tot de verleden tijd. Het Keuken oproepsysteem bestaat uit de handzame afstandsbediening voor de chefkok en de compacte pager voor de medewerker.

  read more

 • Kelner Oproepsysteem3

  Kelner Oproepsysteem

  Met dit systeem staat uw gast altijd in verbinding met uw medewerker. Het Kelner oproepsysteem bestaat uit een fraai vormgegeven draadloze knop en een pager voor de medewerker. Zoals u kunt zien op de impressie zijn de oproepknoppen in verschillende stijlen verkrijgbaar.

  read more

 • BHV Oproepsysteem2

  BHV Oproepsysteem

  Het systeem waarmee u snel, gericht en doeltreffend uw medewerkers met tekst kunt notificeren. Het Bee-Line BHV oproepsysteem bestaat uit een solide zendmodule met een volwaardig QWERTY-toetsenbord en een reeks robuuste alphanumerieke pagers.

  read more

 • Ondersteuning Oproepsysteem2

  Zorg / Calamiteiten Oproepsysteem

  Optie 1: Het systeem waarmee uw medewerkers elkaar mobiel onderling snel en effectief kunnen oproepen, of juist: 

  Optie 2: Het systeem waarmee uw patiënt direct en doeltreffend de verzorger kan oproepen.

  read more

 • Beurs Oproepsysteem2

  Beurs Oproepsysteem

  Gericht uw medewerkers oproepen dmv een discreet tekst bericht. Het Beurs oproepsysteem bestaat uit een pager voor de verkoper, een zendmodule met toetsenbord voor de standhouder en een lader voor de pagers.

  read more

 • Paskamer Oproepsysteem4

  Paskamer Oproepsysteem

  Hiermee kunt u op alle vragen van uw klanten inspelen, ook al bevinden zij zich tijdelijk buiten uw gezichtsveld. Het Paskamer oproepsysteem is bedoeld voor die ondernemer die maximale service en verkoop ambieert.

  read more

 • Supermarkt Oproepsysteem2

  Supermarkt Oproepsysteem

  De bedrijfsleider heeft snel en discreet zijn medewerkers op de juiste plek. Vanaf nu kunt ook u direct uw medewerkers oproepen 'een kassa erbij te draaien' zonder dat u dit hoeft om te roepen via het centrale speakersysteem.

  read more

 • Portofoonsysteemlightw

  Portofoon met Oortje Light

  Deze portofoon met oortje is de ideale communicatie oplossing voor o.a. retail en horeca.

  read more

 • Portofoonsysteemdurable

  Portofoon met Oortje Durable

  Deze solide en veelzijdige portofoon met oortje is de ideale communicatie oplossing voor o.a. retail en horeca waarbij duurzaamheid een belangrijk aspect is.

  read more

Contact

Direct contact?

Oproepsystemen in de praktijk

U heeft een oproepsysteem elders gezien welke hier niet tussen staat?

Geen probleem! Stuurt u ons een link of afbeelding en wij maken u hiervoor een aantrekkelijke aanbieding. Bee-Line is geautoriseerd reseller en exclusief distributeur van vele merken en biedt het gehele gamma, van Budget tot Premium. Wat u zoekt kunnen wij u leveren!