Beurs, Oproepsysteem
Bee-Line "Onderdeel van Bee-Line Oproepsysteem.nl en Happy-Or-Not.nl""Onderdeel van Bee-Line Oproepsysteem.nl en Happy-Or-Not.nl"

Beurs Oproepsysteem

Beurs Oproepsysteem2

 

 

 

 

 

Het Beurs oproepsysteem bestaat uit een pager voor de verkoper, een zendmodule met toetsenbord voor de standhouder en een lader voor de pagers.
Zoals u op de afbeelding kunt zien betreft het hier een volledig stand-alone systeem dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd op elke willekeurige beurs.

Hoe werkt het systeem?
Het systeem is uiterst eenvoudig en effectief: op het moment dat de standhouder een bericht wil versturen naar zijn mobiele verkopers, pakt hij het toetsenbord. Vervolgens typt hij een bericht van maximaal 168 karakters, bepaalt hij naar wie hij dit bericht wil versturen en drukt hij op de verzendknop.
Binnen een fractie van een seconde ontvangt de bewuste verkoper het bericht, zonder tussenkomst van telecom-aanbieders en zonder extra kosten.

Tip: Op grote beurzen gebruiken onze klanten het Beurs Oproepsysteem om contact te houden met de vele verkopers; elk met hun eigen specialisatie. Zodoende kan optimaal worden ingespeeld op de vraag van een prospect.

Contact

Direct contact?

U heeft een oproepsysteem elders gezien welke hier niet tussen staat?

Geen probleem! Stuurt u ons een link of afbeelding en wij maken u hiervoor een aantrekkelijke aanbieding. Bee-Line is geautoriseerd reseller en exclusief distributeur van vele merken en biedt het gehele gamma, van Budget tot Premium. Wat u zoekt kunnen wij u leveren!