Gast, wachtruimte, Oproepsysteem
Bee-Line "Onderdeel van Bee-Line Oproepsysteem.nl en Happy-Or-Not.nl""Onderdeel van Bee-Line Oproepsysteem.nl en Happy-Or-Not.nl"

Gast/ Klant/ Patiënt Oproepsysteem

Gast OproepsysteemPr

 

 

 

 

 

Het systeem waarmee uw medewerker gemakkelijk en discreet uw gast kunt oproepen. Dit systeem leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor balies, loketten, wachtuimten en Horeca.
Het Gasten oproepsysteem bestaat uit de bekende oproepschijf voor uw gast en de zendmodule voor de medewerker. Deze zendmodule is voorzien van een duurzame siliconen afdekfolie, gericht op optimale hygiëne.
In praktijk werkt dit als volgt: De gast ontvangt de schijf na het doorgeven van de bestelling of bij aanmelding. De gast kan zich vervolgens vrij bewegen, zodat hij niet het gevoel heeft lang te moeten wachten.
Wellicht nog belangrijker: aan de balie staat geen rij met wachtenden meer; nieuwe gasten zullen eerder geneigd zijn een bestelling te plaatsen.
Wanneer de gast zijn gerecht kan ophalen of wanneer de klant/ patiënt aan de beurt is notificeert uw medewerker de gast/ klant/ patiënt middels het gebruik van de zendmodule welke een signaal stuurt naar de oproepschijf welke kenbaar wordt gemaakt d.m.v. een tril/ licht of geluidssignaal.

 

 

Contact

Direct contact?

U heeft een oproepsysteem elders gezien welke hier niet tussen staat?

Geen probleem! Stuurt u ons een link of afbeelding en wij maken u hiervoor een aantrekkelijke aanbieding. Bee-Line is geautoriseerd reseller en exclusief distributeur van vele merken en biedt het gehele gamma, van Budget tot Premium. Wat u zoekt kunnen wij u leveren!