Zorg, Calamiteit, Oproepsysteem
Bee-Line "Onderdeel van Bee-Line Oproepsysteem.nl en Happy-Or-Not.nl""Onderdeel van Bee-Line Oproepsysteem.nl en Happy-Or-Not.nl"

Zorg / Calamiteiten Oproepsysteem

Ondersteuning Oproepsysteem2

 

 

 

 

 

Optie 1: 

Het Calamiteiten oproepsysteem bestaat uit een betrouwbare drukknop in combinatie met een pager; een set, voor elke medewerker.
Afhankelijk van uw specifieke wensen kan gekozen worden uit een scala van draagmethoden.

In praktijk werkt dit als volgt: een medewerker die assistentie nodig heeft drukt op de drukknop die is bevestigd aan de broekriem; een collega ontvangt direct een bericht op zijn pager en kan de nodige actie hierop nemen.

Tip: We hebben in de praktijk gezien dat op werkplekken waar incidenteel een dringend beroep wordt gedaan op collega's, het ongeëvenaarde gebruiksgemak van dit systeem telkens doorslaggevend is gebleken.

Optie 2:

Voor redelijk mobiele patiënten die direct in contact willen komen met een verzorger, biedt het Zorg Oproepsysteem een prima oplossing.
Het systeem bestaat uit een draadloze knop voor de patiënt, een pager met bevestigingsclip voor de verzorger en een oplaadstation voor de pagers.


In praktijk werkt dat als volgt: de patiënt krijgt de beschikking over een oproepknop. Als het nodig is, kan de patiënt met een eenvoudige druk op deze draadloze knop aangeven dat hij een verzorger wil spreken. U ziet het voordeel van dit systeem: binnen de leefruimte van de patïent in de zorginstelling is hij te allen tijde in staat om hulp te vragen.

Tip: Onze ervaring leert dat veel organisatie's (vooral kleinere zorginstellingen) gebruik maken van de mogelijkheid om de draadloze knop aan een zogeheten keycord te bevestigen. Zodoende kan de knop eenvoudig, comfortabel en trefzeker door de patïent om de hals gedragen worden.


 
 

Contact

Direct contact?

U heeft een oproepsysteem elders gezien welke hier niet tussen staat?

Geen probleem! Stuurt u ons een link of afbeelding en wij maken u hiervoor een aantrekkelijke aanbieding. Bee-Line is geautoriseerd reseller en exclusief distributeur van vele merken en biedt het gehele gamma, van Budget tot Premium. Wat u zoekt kunnen wij u leveren!